Menjador Escolar

L’escola compta amb un servei de menjador amb cuina pròpia, l’organització i la gestió del qual va a càrrec de l’empresa Scolarest.

Scolarest és la marca amb la qual Eurest Colectividades S.A. opera per oferir serveis integrals a tot tipus de centres educatius. És una organització amb un marcat compromís lúdic/educatiu, fet que complementa la seva extensa experiència en la gestió de menjadors escolars convertint-se en una excel·lent alternativa per a la gestió integral de qualsevol centre educatiu.

L’empresa té un Departament de Dietètica que dissenya els menús de cada mes, respectant sempre l'estacionalitat dels aliments i potenciant la dieta mediterrània com a base de la nostra cultura gastronòmica. Hi ha la possibilitat de demanar una dieta alternativa per motius puntuals, o un menú personalitzat per aquells nens i nenes que acreditin, amb un certificat mèdic, tenir alguna al·lèrgia i/o intolerància. Mensualment, es pengen els menús a la pàgina principal de la Plataforma Digital.

Actualment a l’escola hi ha un equip de monitores especialitzades per donar suport, tant al menjador com al pati, durant les estones d’esbarjo. Hi ha una responsable de l’equip que coordina i dinamitza les gestions.

A la Llar d'Infants, el servei de menjador el porten a terme les mateixes mestres d'aula i les mestres de suport.

L’empresa compta amb un pla d'animació lúdic/educatiu que suposa una excel·lent eina per a gaudir al màxim i treballar qualsevol del aspectes tractats al menjador. La tasca que realitzen les monitores és una tasca educativa, ja que durant el servei es transmeten hàbits higiènics, alimentaris i valors socials.

Alimentar-se no és només nodrir-se sinó gaudir del propi acte d'asseure's a la taula compartint aquests moments amb els companys.

Arxius d'interèsTambé et pot interessar...